Галерија Дома > Interviews and TV Spots > Various interviews and TV appearances > Interview with HFPA for The Borgias (April 2011)
Кликни за целосна големина на сликата
jeremy-hfpa-interview-borgias-009.png jeremy-hfpa-interview-borgias-008.png jeremy-hfpa-interview-borgias-002.png jeremy-hfpa-interview-borgias-007.png
Отцени го фајлот (Нема отценки)
Ѓубре
Лошо
Не е добро
Добро е
Многу добро
Одлично е
Одбери јазик (Choose language):